Η επιλογή των celebrities "Mario Badescu"

mario-badescu0 Πρόκειται για μια αξιόλογη εταιρεία προϊόντων περιποίησης δέρματος. η οποία μετράει 46 χρόνια λειτουργίας στον χώρο της ομορφιάς. Το 1967 ο Ρουμανικής καταγωγής Mario Badescu ίδρυσε το σαλόνι ομορφιάς ‘Mario Badescu’ και έφερε σε ένα ολοκαίνουργιο κοινό τη σοφία και τις τεχνικές περιποίησης της Γηραιάς Ηπείρου, μια σοφιστικέ προσέγγιση στην περιποίηση του δέρματος, που σύντομα απέκτησε πιστούς οπαδούς.

Η ζήτηση των προϊόντων για περιποίηση στο σπίτι οδήγησε στην παραγωγή και ανάπτυξη μιας σειράς με υψηλή τεχνογνωσία και φυτικά συστατικά.

Σήμερα οι Ευρωπαϊκές θεραπείες προσώπου Mario Badescu είναι από τα καλύτερα μυστικά της Νέας Υόρκης και προσελκύουν γνωστούς και σημαντικούς πελάτες όπως η Jennifer Aniston και η Sarah Jessica Parker.

Η εταιρεία παρέχει πάνω από 200 προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, δραστικά και απαλά για την επιδερμίδα που βασίζονται σε φρέσκα φρούτα, βότανα και άλλα φυσικά συστατικά.

Μια πραγματικά υπέροχη εταιρεία με μεγάλη ιστορία στο χώρο της ομορφιάς της οποίας προϊόντα θα σας παρουσιάζω κατά καιρούς.

Μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω καταστήματα:

 

Tags: Mario Badescu skin care περιποίηση δέρματος