Σειρά πύκνωσης μαλλιών Loreal Serioxyl

loreal-serioxyl-set-pyknosis-mallion2Όταν η αγαπημένη μου φίλη και κομμώτρια μου έκανε δώρο αυτό το μαγικό κουτάκι ήμουν σίγουρη πως το αποτέλεσμα του περιεχόμενου του θα με άφηνε απόλυτα ικανοποιημένη. Το kit Serioxyl της Loreal είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατά της αραίωσης μαλλιών, ιδανικό για λεπτά μαλλιά το οποίο θα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και eshop σε όλη την Ελλάδα. Αποτελείτε από τρία προϊόντα, σαμπουάν, conditioner και αφρό και κυκλοφορεί σε δύο τύπους για φυσικά και για βαμμένα μαλλιά. Ας τα δούμε λοιπόν ένα προς ένα.

Σαμπουάν καθαρισμού
Ένα σαμπουάν το οποίο απομακρύνει τα κατάλοιπα από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής από το πλεονάζων σμήγμα αφήνοντας μια αίσθηση απίστευτης φρεσκάδας. Στη σύνθεση του περιέχει το συστατικό GlucoBoost, παράγωγο του Ωμέγα 6 το οποίο στοχεύει στις ρίζες. Έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα μέντας και αφήνει τα μαλλιά πεντακάθαρα και μοσχοβολιστά.

Conditioner για σώμα στην τρίχα
Πρόκειται για ένα μαλακτικό μαλλιών το οποίο ενισχύει το σώμα της τρίχας και την πυκνότητα των μαλλιών. Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη και αυτή με GlucoBoost αλλά περιέχει και το συστατικό Incel που είναι κατάλληλο να στοχεύει στα μήκη των μαλλιών και να τα περιποιείται σε βάθος. Είναι πολύ ελαφρύ, δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και τους χαρίζει μοναδικό σώμα και όγκο. Είναι με μια λέξη εξαιρετικό.

Αφρός πύκνωσης
Τον αφρό πύκνωσης πραγματικά τον αγάπησα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή αφρού το οποίο εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά και τον απλώνουμε από τις ρίζες ως τις άκρες. Ενισχύει άμεσα τον όγκο στις ρίζες και δίνει στα μήκη την αίσθηση πυκνότητας. 

Εντελώς ενημερωτικά σας γράφω και τα παρακάτω αποτελέσματα από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας σας ένα δείγμα 120 ατόμων που είδαν αποτελέσματα μέσα σε τρείς μόνο εβδομάδες.

Παρακάτω τα στοιχεία της έρευνας:

Τα μαλλιά φαίνονται πιο γεμάτα (78%)
Τα μαλλιά φαίνονται πιο πυκνά (83%)
Τα μαλλιά φαίνονται πιο χονδρά (81%)
Τα μαλλιά φαίνονται να έχουν περισσότερο όγκο (77%)
Τα μαλλιά φαίνονται να έχουν περισσότερο σώμα (82%)
Στοχεύει κατά της αραίωσης μαλλιών (81%)

Tags: μαλλιά loreal πύκνωση