Διαχρονικά κόκκινα κραγιόν από τη MAC - Ruby woo & Lady danger

mac kragion lady danger ruby woo

Πιστεύω στη δύναμη της απλότητας. Πιστεύω πως για να είσαι όμορφη δεν χρειάζεται να χάσεις την φυσικότητα σου και να μεταμορφωθείς. Πιστεύω στη διαχρονικότητα του συνδυασμού του μαύρου με το κόκκινο. Ένα μαύρο φόρεμα και ένα κόκκινο κραγιόν δηλώνουν πάντα κομψότητα και στυλ. Ξέχασα όμως να σου πω πως πιστεύω και στους μεγάλους έρωτες που μένουν αναλλοίωτοι στο χρόνο. Δύο τέτοιοι έρωτες είναι και τα μοναδικά κόκκινα κραγιόν που δεν λείπουν ποτέ από τη συλλογή μου. Δύο must have αποχρώσεις, το Ruby woo και το Lady danger από την εταιρεία Mac. Δύο best sellers που εδώ και χρόνια αποτελούν λατρεία για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Το Ruby woo είναι είναι το πιο κλασσικό και διαχρονικό βαθύ κόκκινο χρώμα που υπάρχει. Ένα σαγηνευτικό κόκκινο με μπλε υποτόνους το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους τους τύπους επιδερμίδας. Ανήκει στην Retro Matte σειρά της Mac που σημαίνει ότι αφήνει στα χείλη ματ αποτέλεσμα, έχει απίστευτη διάρκεια και super έντονη απόδοση. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει σε προτρέπω με την πρώτη ευκαιρία να το κάνεις, θα είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

Το Lady danger είναι ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα τόσο ξεχωριστό που όλοι θα ζηλεύουν τα χείλη σου. Ένα κραγιόν που απλώνετε σαν όνειρό στα χείλη, αφήνει ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα και έχει και αυτό αρκετά καλή διάρκεια. Δείχνει υπέροχο ανεξάρτητα από τον τόνο της επιδερμίδας και μαλλιών και δίνει στην εμφάνιση σας απίστευτο στυλ. Μια must have επιλογή για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με την εντυπωσιακή τους παρουσία. Φορέστε το με nude τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο και θα εκπλαγείτε με τη δυναμική αυτού του μαγικού χρώματος.

Είμαι σίγουρη πως και τα δύο αυτά χρώματα θα κερδίσουν μια θέση και στο δικό σου νεσεσέρ.