Μαρία Ζαχαράτου δημιουργός κοσμημάτων

maria-zacharatou-kosmimataΠριν από μερικά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω την Μαρία Ζαχαράτου, έναν εξαιρετικό και  γλυκό άνθρωπο η οποία ζει στο  Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Μια καλλιτέχνιδα  η οποία έχει αφιερώσει μεγάλο κομμάτι της αγάπης της στο να δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από ιδιαίτερα πρώτης τάξεως υλικά.

Η σχέση της Μαρίας με τα μπιζού ξεκίνησε το 1996 με αφορμή το φετίχ που είχε με τα  χάντρινα δαχτυλίδια.  Αυτή ήταν απλά η αρχή όμως αυτού του ταξιδιού γιατί μετέπειτα ακολούθησαν και πολλές άλλες όμορφες δημιουργίες τις οποίες θα έχουμε την τύχη να μοιράζεται μαζί μας συχνά στο angelic.gr.

Η ίδια δηλώνει πως αυτό που την οδήγησε στο καλλιτεχνικό αυτό μονοπάτι ήταν αρχικά η αγάπη και το μεράκι της για το χειροποίητο κόσμημα, δεύτερον  το ότι της άρεσε πολύ  πάντα να φοράει και η ίδια κοσμήματα και φυσικά το ότι να δημιούργει την εξιτάρει, την χαλαρώνει και της δίνει ζωή. Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποιος κάτι  περισσότερο για να ξεκινήσει να ασχολείται με κάτι που πραγματικά  αγαπάει.

Για όσες και όσους από εσάς ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της στο facebook Mpi.Zou να δείτε όλα της τα μπιζού και φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί της για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Εμπειρικά θα σας πω πως οι τιμές των κοσμημάτων είναι πολύ προσιτές, η ποιότητα τους απίστευτη  και μπορούν να γίνουν δικά σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε μέσω ΕΛΤΑ με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Και για το τέλος σας άφησα το καλύτερο, με κάθε παραγγελία σας μέσα στο πακετάκι σας θα υπάρχει και ένα δώρο έκπληξη!!! Έτσι σαν ένα ευχαριστώ για όλους εσάς που εκτιμήσατε τη δουλειά της Μαρίας.

Tags: χειροποίητο κολιέ Μαρία Ζαχαράτου χάντρες κοσμήματα βραχιόλια