Το καλύτερο Concealer Mac Pro Longwear

mac-pro-longwear-concealerΑν μου ζητούσατε να σας προτείνω ένα προϊόν από την εταιρεία Mac που θεωρώ άψογο θα ήταν σίγουρα το Pro Longwear concealer. Πρόκειται για ένα μαγικό μπουκαλάκι που κρύβει μέσα του το ποιο τέλειο κονσίλερ που έχω δοκιμάσει ποτέ. Ένα concealer το οποίο προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, εξαιρετική διάρκεια και ματ φυσικό τελείωμα. Δεν περιέχει έλαια, ταλκ και Parabens και είναι διαθέσιμο σε 16 αποχρώσεις, 8 ζεστές και 8 ψυχρές.

Η υφή του Pro Longwear είναι υγρή, κρεμώδη και ενυδατική χωρίς να είναι λιπαρή και σε καμία περίπτωση δεν σπάει ώστε να δημιουργεί αντιαισθητικές λεπτές  γραμμές κάτω από τα μάτια. Καλύπτει πλήρως μαύρους κύκλους, ουλές, ακμή, ερυθρότητα και κηλίδες με μια πολύ μικρή ποσότητα. Η εφαρμογή του είναι πολύ εύκολη αφού μπορεί να απλωθεί με πινέλο, με σφουγγαράκι αλλά ακόμη και με τις άκρες των δαχτύλων μας και η διάρκεια του είναι απίστευτη, έως και 15 ώρες όπως υποστηρίζει η ίδια η εταιρία.

Κατά τη γνώμη μου είναι το ιδανικό κονσίλερ  για καθημερινή χρήση αλλά και για ιδιαίτερες περιστάσεις ή φωτογραφήσεις. Δοκιμάστε το και σίγουρα θα το αγαπήσετε όσο κι εγώ.

Tags: μακιγιάζ concealer μαύροι κύκλοι mac